Aan tafel

 • Parmigana: de zomerse ovenschotel!

  Parmigana: de zomerse ovenschotel!

  Jawel, dierbare vrienden van de fijne smaak! Een zomerse ovenschotel: het bestààt! Met deze Parmigana à la Delva tover je in een vingerknip een lekker en heel origineel gerechtje op tafel. Met dank aan keukenprinses Julie van think tomato! Psst: helemaal op en top veggie!

  Lees verder
 • Huur bij ons jouw BBQ toestel gratis!

  Huur bij ons jouw BBQ toestel gratis!

  Beschik je zelf niet over een BBQ toestel of is jouw toestel niet groot genoeg om de lekkernijen voor al je vrienden op klaar te maken? Geen nood! Wij verhuren onze 11 stevige barbecuetoestellen gratis aan onze klanten!

  Lees verder
 • Toast Breydelham-champignon

  Toast Breydelham-champignon

  Ook zot van eitjes van bij de lokale boer? Combineer ze met een overheerlijke toast van vers krokant gebakken brood en natuurlijk met een sneetje Breydel porchetta. Da's scoren tijdens de lunch!

  Lees verder
 • Platte kaas met Breydelham, appel, munt en curry

  Platte kaas met Breydelham, appel, munt en curry

  Als Breydelambassadeur staan wij voor eerlijke, lokale kwaliteitsproducten! Wil je dit ook op je aperitiefbordje brengen en je gasten serveren? Kies dan voor dit (h)eerlijk receptje.

  Lees verder
 • Vacherin Mont d'Or uit de oven

  Vacherin Mont d'Or uit de oven

  Vacherin Mont d’Or is een kaasje dat zowel in Frankrijk als in Zwitserland wordt gemaakt. Doordat de kaasjes individueel rijpen in dennenhouten bakjes krijgen ze een heel eigen, beetje harsige, geur en smaak. Lekker bij de aperitief, op een dessertplankje, verwerkt in warme gerechten of geserveerd als een soort kaasfondue. Voor ons receptje vind je alles in onze winkel! Dippen...

  Lees verder
 • Wat ligt er op mijn tapasplank?

  Wat ligt er op mijn tapasplank?

  Een plank vol overheerlijke tapas om samen met je gezelschap de avond of gezellig samenzijn mee te starten. Maar wat ligt daar nu allemaal op? Ontdek het hier!

  Lees verder

Schrijf je in voor onze Delva nieuwsbrief

Curieus naar onze nieuwtjes, receptjes en producten in de kijker? Schrijf je in als je niks wil missen!