Delva's meatlovers selectie: BELFURN ANGUS

Delva's meatlovers selectie: BELFURN ANGUS

Delva's meatlovers selectie: BELFURN ANGUS

100% Belgisch – 100% Aberdeen Angus – 100% ambachtelijk

Het begon jaren geleden met 1 stier en 20 koeien die graasden in de weilanden rond Veurne. Vandaag vormt Belfurn Angus een Schotse enclave van meer dan 200 runderen in de Belgische polders, sinds jaar en dag met passie verzorgd en met liefde gekweekt door Patrick Vanderhaeghe.

PURE SMAAK

Dieprood van kleur en fijndradig met een typische vetmarmering die tijdens het bakken gelijkmatig oplost: het geeft Belfurn Angus zijn typische malse beet en overvloedige smaak. Het sappige, gemarmerde vlees is een plezier voor elke liefhebber. Het is vlees vol karakter en vol smaak in elke vorm.

PUUR GENIETEN

Het is weinigen gegeven om uit te blinken in eenvoud, maar de smaak, de kwaliteit en het uitzicht van Belfurn Angus spreken voor zich. Zowel als dunne lende, filet pur, rib-eye of ambachtelijke hamburger vragen de kwalitatieve vleesstukken enkel een gepaste grill of bereiding. Terwijl chefs genieten van vrijheid en creativiteit met de bijgerechten voor een maximaal wow-effect, proeven gasten van een heerlijk stuk vlees van Belgische bodem. Dat is écht puur genot!

PURE KWALITEIT

Patrick Vanderhaeghe is de derde generatie rundskweker. Geïnspireerd door de ervaring van zijn familie, de uitzonderlijke kwaliteiten van Abderdeen Angus en de bijzondere uitstraling van de donkere koppen introduceerde hij meer dan 10 jaar geleden het ras in België. Vandaag zijn de dieren niet meer weg te denken uit de vlakke weilanden van de Westhoek. De intensieve kweek met vrije loop, extra krachtvoer en individuele aandacht zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit van een van de beste rundveerassen ter wereld!

Meer info: www.belfurnangus.be

Schrijf je in voor onze Delva nieuwsbrief

Curieus naar onze nieuwtjes, receptjes en producten in de kijker? Schrijf je in als je niks wil missen!