1001 lekkere geschenkideeën

1001 lekkere geschenkideeën

1001 lekkere geschenkideeën

Van cadeaubon tot aperoplank...

Eindejaar!

Het uitgelezen moment om je medewerkers en klanten te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het toch wel héél speciale jaar 2020.

Recepties zitten er helaas niet in. Op zoek naar een alternatief?Wij hebben een zee aan geschenkmogelijkheden in huis. Van de "altijd raak" cadeaubon tot de iets iets originelere aperoplank of geschenkmand. Dit alles geheel volgens jouw smaak en jouw budget, natuurlijk...

De Delva-cadeaubon

De Delva-cadeaubon is het geschenk dat er altijd pàl op zit. Leuk om te geven, maar... nòg veel leuker om te krijgen. Onze cadeaubons zijn onbeperkt geldig en dit over ons volledige assortiment.

Aperoplank voor eigen bubbel = de "nieuwe nieuwjaarsreceptie"!

Nieuwjaarsrecepties zullen, naar alle waarschijnlijkheid, nog niet toegelaten zijn in januari. Niet getreurd, echter. Met een knappe aperoplank trakteer je je medewerkers op een gezellig moment binnen hun eigen bubbel. Origineel, attent en... heel lekker!

Wij stellen kaasplanken, tapasschotels en/of aperomanden samen volgens jouw wensen en jouw budgetten.

Dunello: de nieuwste aperosensatie uit eigen regio!

Maak kennis met Dunello: een gloednieuwe likeur op basis van duindoornbessen, een 'superfruit' vol Vitamine C die je in overvloed vindt in de duinen van onze mooie Westkust. Echt lekker, fris en zelfs... een tikkeltje exotisch. Drink ijskoud, puur of mix met een goeie tonic: mmm! Kostprijs: 29,95 euro.

Een mandje vol lekkers!

Super-origineel en helemaal op maat van jouw smaak en jouw budget: een geschenkmand boordevol (streek)specialiteiten en delicatessen. Geen inspiratie? Geen probleem. Wij doen je graag een voorstel.

Hoe bestellen?

Telefonisch: 058 31 37 37
Per mail: info@delva.info
Online: via dit formulier