Ansjovisfilets 'de la Cueva' uit de Cantabrische zee

Ansjovisfilets 'de la Cueva' uit de Cantabrische zee

Ansjovisfilets 'de la Cueva' uit de Cantabrische zee

DESKUNDIG MANUEEL GEFILEERD IN SANTOÑA VOLGENS EEUWENOUDE TRADITIE...

HET GEHEIM OVER DE KWALITEIT VAN DE ANSJOVIS “DE LA CUEVA”

De beste ansjovis van de hoogste kwaliteit vindt u in het vissersdorpje Santoña (provincie Santander, Noord Spanje). Gedurende de maanden april en mei gaan lokale vissers op zoek naar de ansjovis van de familie Engraulis encrasicolus. Tijdens deze periode, gekend als de “costera de primavera”, komt deze ansjovis naar de kust om kuit te schieten. Het is tijdens deze periode dat de ansjovisvangst van de hoogste kwaliteit is: dan is de vis minder vet waardoor de ansjovis beter te pekelen is en uiteindelijk het beste zal smaken.

De la Cueva Fine Foods

Het idee om “De la Cueva Fine Foods” op te richten is ontstaan uit bewondering voor het artisanale werk met betrekking tot het vervaardigen van voedingsproducten van heel hoge kwaliteit. Dít heeft ons hele gamma voedingswaren alvast gemeen: de beste kwaliteit én behandeld met het grootste respect zowel voor het product als voor de omgeving. Wij zijn gepassioneerd door voeding en dranken die een genot zijn voor de smaakpapillen en die vervaardigd
worden in de geest van “kwaliteit vóór kwantiteit”, maar die ons evenzeer laten kennismaken met streekgewoonten, landschappen, geschiedenis en gastronomie waardoor we deze gastronomische schatten begrijpen en waarderen. Ik hoop dat u, net als ik, volop van onze producten kunt genieten.
Patrick de la Cueva

Ontdek het hele verhaal HIER en proef deze uitzonderlijke ansjovisfilets in onze winkel!