MaMa Thai goes retail met Versmarkt Delva

MaMa Thai goes retail met Versmarkt Delva

MaMa Thai goes retail met Versmarkt Delva

De gerechten van Mama Thai uit De Panne zijn vanaf donderdag 20 oktober verkrijgbaar in de retail. Het bekende Thaise restaurant sloeg daarvoor de handen in elkaar met Versmarkt Delva uit Veurne. Het productgamma bestaat onder andere uit diverse curry’s,  een groentenwok, gebakken rijst en  Thaise worst.

Uitbaters Laurenzo Moerman (38) en Kanteeya Seetrairat (35)  breidden eerder dit jaar uit met een takeaway in Nieuwpoort. Nu gaat het koppel nog een stap verder. “Op de Hoppefeesten in Veurne raakten we aan de praat met Bram Delva. Zo is het idee gegroeid om ons restaurant ook in de kijker te zetten in de retail. ” Bram vult aan: “Niet iedereen heeft altijd tijd om op restaurant te gaan. En in deze tijden is het zeker een voordeel voor klanten als ze de mogelijkheid hebben om hun favoriete Thaise gerecht ook gewoon in de winkel te kunnen kopen.”

Een lokale samenwerking met pit

Het aanbod van Mama Thai is gevarieerd. “Onze bekende curry’s krijgen alvast een plaats bij Versmarkt Delva.  Zowel de pikante als de iets mildere variant . Ook lanceren we een Thaise worst en Garlic Pepper met kip of varkenshaasje. We vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is.”

Wie benieuwd is naar de verschillende gerechten kan terecht op de website van Mama Thai of kan de QR-code scannen in de Versmarkt.  Online kunnen klanten het volledige productgamma en de verschillende verkooppunten raadplegen. “Het is de bedoeling nog heel wat retaillocaties toe te voegen en het aanbod regelmatig aan te passen.  Aan de hand van die interactieve internetpagina blijven de klanten makkelijk op de hoogte.”

Lancering in Thaise stijl

Vanaf donderdag 29 oktober 2020 liggen de gerechten van Mama Thai in Versmarkt Delva, die voor de gelegenheid het interieur in een Thais jasje steekt. “Het was de bedoeling alle klanten te laten proeven”, vertelt Bram. “Corona gooit hier wat roet in het eten, maar toch doen we er tijdens de lanceringsweek (29 oktober-7  november) alles aan om de zintuigen van onze klanten te prikkelen met de Thaise keuken.”

Meer info over het assortiment, de gerechten en het verhaal van MaMa Thai: www.mama-thai.com/retail

Schrijf je in voor onze Delva nieuwsbrief

Curieus naar onze nieuwtjes, receptjes en producten in de kijker? Schrijf je in als je niks wil missen!