Delva's meatlovers selectie

 • Delva's meatlovers selectie: HEREFORD

  Delva's meatlovers selectie: HEREFORD

  Proef de terroir in het vlees van de Hereford-koeien, een zachtaardige koe met een kenmerkende rode vacht, krulletjes op het hoofd en witte sokken. Het vlees is licht gemarmerd, wat zorgt voor een extra malse, volle en sappige smaak. Rijk aan omega-3 dankzij voeding met vers gras en weidebloemetjes.

  Lees verder
 • Delva's meatlovers selectie: SASHI BEEF

  Delva's meatlovers selectie: SASHI BEEF

  Sashi Beef is een zeer exclusieve soort gerijpt (minstens 4 weken) rundsvlees. Dankzij de zeer hoge graad van vetmarbrering is het vlees bijzonder mals, sappig en heel erg smaakvol. Een toppertje voor de echte vleesliefhebbers. Winnaar van de World Steak Challenge als Beste steak van de wereld!

  Lees verder
 • BLACK ANGUS

  BLACK ANGUS

  Een plezier voor elke vleesliefhebber: vlees vol karakter, vol van smaak, dankzij de typerende fijndradige vetmarmering. Ons Black Angus vlees is afkomstig uit Ierland en mocht in alle rust 4 weken rijpen.

  Lees verder
 • Hoe je gerijpt vlees bakken?

  Hoe je gerijpt vlees bakken?

  Gerijpt vlees is vol van smaak en aroma's. Daarom zijn wij van mening dat ingewikkelde sausen echt niet nodig zijn. Combineer je gerijpt vlees met een eenvoudig slaatje of wat gegrilde groenten. Wij nemen als voorbeeld een stuk vlees van +/-3 cm dik, indien jouw stuk dikker of dunner is, kan je de baktijd altijd wat aanpassen. Bak je vlees...

  Lees verder

Schrijf je in voor onze Delva nieuwsbrief

Curieus naar onze nieuwtjes, receptjes en producten in de kijker? Schrijf je in als je niks wil missen!