Jam Jam confituur van Het Landhuys

Jam Jam confituur van Het Landhuys

Jam Jam confituur van Het Landhuys

Danny De Winter groeide op in een familie van tuiniers. Als kind had hij al een eigen moestuintje. De liefde voor groenten en fruit kreeg vorm in zijn primeurs zaak die hij in Brugge opende met zijn vrouw Katrien. Daar begon Danny al met een eigen productie van heerlijke confituren. Dit kende een zodanig succes dat het aanbod al snel uitgroeide tot meer dan 100 soorten.

Danny heeft van zijn passie dan ook zijn hoofdactiviteit gemaakt. Brugge werd ingeruild voor een ruimere locatie op het platteland. Het Landhuys in Ruddervoorde beschikt dan ook over een professioneel grootkeuken voor het vervaardigen van zijn handgemaakte confituren.

Ook is er rond 'het Landhuys' een druivenserre, een moestuin en kruidentuin aanwezig net zoals een boomgaard met meer dan 70 oude fruitbomen. Zo bevindt kweek en productie zich op één plaats.

Ondertussen zijn de confituren van 'Jam Jam'  ver buiten Brugge gekend. Ook op landelijke tuinbeurzen kan je al van ver de stand herkennen aan de gekleurde potten.

Juist door de artisanale bereiding, volgens eigen recept, waarbij Danny slechts 20% suiker gebruikt op 1 kg fruit en het maximaal gebruik van verse vruchten volgens seizoen, spreekt dit de mensen enorm aan en proeven ze het verschil. Jam Jam overheerlijke confituur van het Landhuys!